Airco Vacumeren

Airco Vacumeren? Wij helpen u graag verder..

Een airco vacumeren is het weghalen van de lucht uit de binnenunit van een splitunit-airco. Dit gebeurt doormiddel van een een speciale vacuümpomp met nanometer. Wanneer vacumeren niet op de juiste wijze wordt gedaan loop je het risico dat de werking van het apparaat er onder lijdt en daardoor onderdelen kapot gaan. Het dus belangrijk om een airco te vacumeren om de levensduur van je airco te verlengen. Aircomaster maakt altijd gebruik van de modernste technieken om de duurzaamheid van uw airco zo hoog mogelijk te maken.

Heeft u vragen over vacumeren van uw apparaat of andere technische vragen, neem dan gerust contact met ons op of maak direct een afspraak.

Airco Vacumeren prijslijst:

  • Standaard aircoinstallatie 2,5 en 3,5 kW binnen regio Weert: €600,- Incl. BTW
  • Standaard aircoinstallatie 5.0 en 7.0 kW buiten regio Weert: €700,- Incl. BTW
  • Vacumeren – nadat u zelf de installatie heeft gedaan: €200,- Excl. BTW
Airco Vacumeren? Wij helpen u graag verder..
Veiligheid
Veiligheid

AircoMaster neemt het aspect veiligheid heel serieus,  in een airco zitten er koudemiddelen in, die  gevaarlijk kunnen zijn en sommige zelfs brandbaar, daarom doen we de installatie  van een airco goed en veilig, door de leidingen te solderen, voorkomen we dat de installatie binnenhuis gaat lekken, we verwijderen de koppelingen bij de binnenuit en daarnaast zorgen we dat de installatie is voorzien van een geaard stopcontact.

Veiligheid

Duurzaamheid
Duurzaamheid

Duurzaamheid is ook een bewust zijn van het feit dat onze aarde een bijzondere plek is, en kunnen niet anders dan dat we rekening moeten houden met deze bijzondere plaats en rekening houdend met nieuwe generatie, die ook veilig en gezond op deze aarde mogen leven en van het leven genieten, neem we onze verantwoordelijkheid, door installaties te plaatsen die duurzaam zijn en door vakkundig installeren van de installaties, dragen we ons steentje erbij.

Duurzaamheid

Kwaliteit
Kwaliteit

Natuurlijk bieden we producten van verschillende fabrikanten, dat ieder eigen kwaliteit heeft, toch zijn we als AircoMaster ervan overtuigd, dat ook al is een product heel betrouwbaar, maar door een slechte installatie, kan dat product toch snel kapot gaan, daarom doen we er alles aan, om iedere installatie met veel zorg en aandacht te gaan uitvoeren, zodat we de product het beste kan presenteren.

Kwaliteit

Alles in 1 oplossing
Alles in 1 oplossing

We proberen het gebouw volledig te bekijken en zo de juiste oplossing voor het klimaat te bieden, het kan zijn alleen een airco installaties, of een airco en een lucht/water warmtepomp.

Alles in 1 oplossing

Waarom   Airco Master   F-gassen en BRL100 gecertificeerd is?

Met het F-gassen en een BRL100 certificaat laat een airco monteur zien dat hij volgens hoge kwaliteitsstandaarden werkt. Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid staan hierbij centraal.