Zwembad airco

Zwembad verwarmen? Een zwembad airco van MaxiCool

Tot een aantal jaren geleden was het verwarmen van een zwembad een behoorlijke klus en ook een dure aanschaf. Tegenwoordig met de komst van warmtepompen (airconditioning) is dat een heel ander verhaal. Een kant en klare airco die verwarmt en koelt, is in feite door u zelf te installeren. Men hoeft alleen het water van het zembad door een passende harde pvc pijpen naar de airco te brengen en een circulatie pomp plaatsen, de airco doet de rest.De airco kan het water verwarmen tot 28° C. Het is ook veel goedkoper dan enige andere manier van verwarmen, omdat de machines een hele hoge COP waarde (kengetal rendement airconditioner) hebben. Ze kunnen makelijk 30 – 100 m³ of veel meer op temperatuur brengen.

Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust zodat we u van advies op maat kunnen voorzien.

Zwembad verwarmen? Een zwembad airco van MaxiCool
Veiligheid
Veiligheid

AircoMaster neemt het aspect veiligheid heel serieus,  in een airco zitten er koudemiddelen in, die  gevaarlijk kunnen zijn en sommige zelfs brandbaar, daarom doen we de installatie  van een airco goed en veilig, door de leidingen te solderen, voorkomen we dat de installatie binnenhuis gaat lekken, we verwijderen de koppelingen bij de binnenuit en daarnaast zorgen we dat de installatie is voorzien van een geaard stopcontact.

Veiligheid

Duurzaamheid
Duurzaamheid

Duurzaamheid is ook een bewust zijn van het feit dat onze aarde een bijzondere plek is, en kunnen niet anders dan dat we rekening moeten houden met deze bijzondere plaats en rekening houdend met nieuwe generatie, die ook veilig en gezond op deze aarde mogen leven en van het leven genieten, neem we onze verantwoordelijkheid, door installaties te plaatsen die duurzaam zijn en door vakkundig installeren van de installaties, dragen we ons steentje erbij.

Duurzaamheid

Kwaliteit
Kwaliteit

Natuurlijk bieden we producten van verschillende fabrikanten, dat ieder eigen kwaliteit heeft, toch zijn we als AircoMaster ervan overtuigd, dat ook al is een product heel betrouwbaar, maar door een slechte installatie, kan dat product toch snel kapot gaan, daarom doen we er alles aan, om iedere installatie met veel zorg en aandacht te gaan uitvoeren, zodat we de product het beste kan presenteren.

Kwaliteit

Alles in 1 oplossing
Alles in 1 oplossing

We proberen het gebouw volledig te bekijken en zo de juiste oplossing voor het klimaat te bieden, het kan zijn alleen een airco installaties, of een airco en een lucht/water warmtepomp.

Alles in 1 oplossing

Waarom   Airco Master   F-gassen en BRL100 gecertificeerd is?

Met het F-gassen en een BRL100 certificaat laat een airco monteur zien dat hij volgens hoge kwaliteitsstandaarden werkt. Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid staan hierbij centraal.