Wijnkelder koeling

Uw wijn voortaan perfect op temperatuur met onze wijnkelder koeling

Klimaatbeheersing in uw wijnkelder is van het allergrootste belang. De keur aan uitstekende wijnen die u wilt opslaan vereist bewaring onder zeer strenge omstandigheden. Met wijnkelder koeling geïnstalleerd door Aircomaster creëert u de perfecte omstandigheden. De luchtvochtigheid, luchtcirculatie en temperatuur kunnen perfect gemonitord en beheerd worden zodat u van elke gewenste ruimte een wijnkelder kunt maken.

Aircomaster heeft een betaalbare oplossing met de Japanse kwaliteitsproducten van Fuji Electric. Een “normale” splitunit, of vloer/plafond model airco zal in de meeste gevallen niet voldoen, daar de temperatuur vaak slechts tot 16 of 18 graden celsius is terug te koelen. In een wijnkelder is vaak een lagere temperatuur (vaak zo’n 14 graden constant) gewenst. Met de “lage temperatuur” units van Fuji Electric is dit prima te realiseren.

De airco’s hebben een temperatuurbereik van 12 tot 18 graden. Omdat deze units zijn voorzien van een winterregeling werken de airco’s het hele jaar door, van -10 tot +43 graden buitentemperatuur.

Bel of mail ons gerust, juist wanneer u denkt dat er voor de ruimte waar u de airco wilt gebruiken een grote uitdaging is om dit voor elkaar te krijgen.
Uw wijn voortaan perfect op temperatuur met onze wijnkelder koeling
De lage temperatuur splitunits zijn voorzien van:
  • aparte bedrade wandtermostaat met digitale aflezer
  • winterregeling (-10 tot +43 graden)
  • herstart na spanningsuitval
  • ontvochtigingsfunctie
  • verticale 6-staps auto swing
  • programmeerbare tijd-klok
  • storingsanalyse systeem
  • dubbel uitblaas louvre
Veiligheid
Veiligheid

AircoMaster neemt het aspect veiligheid heel serieus,  in een airco zitten er koudemiddelen in, die  gevaarlijk kunnen zijn en sommige zelfs brandbaar, daarom doen we de installatie  van een airco goed en veilig, door de leidingen te solderen, voorkomen we dat de installatie binnenhuis gaat lekken, we verwijderen de koppelingen bij de binnenuit en daarnaast zorgen we dat de installatie is voorzien van een geaard stopcontact.

Veiligheid

Duurzaamheid
Duurzaamheid

Duurzaamheid is ook een bewust zijn van het feit dat onze aarde een bijzondere plek is, en kunnen niet anders dan dat we rekening moeten houden met deze bijzondere plaats en rekening houdend met nieuwe generatie, die ook veilig en gezond op deze aarde mogen leven en van het leven genieten, neem we onze verantwoordelijkheid, door installaties te plaatsen die duurzaam zijn en door vakkundig installeren van de installaties, dragen we ons steentje erbij.

Duurzaamheid

Kwaliteit
Kwaliteit

Natuurlijk bieden we producten van verschillende fabrikanten, dat ieder eigen kwaliteit heeft, toch zijn we als AircoMaster ervan overtuigd, dat ook al is een product heel betrouwbaar, maar door een slechte installatie, kan dat product toch snel kapot gaan, daarom doen we er alles aan, om iedere installatie met veel zorg en aandacht te gaan uitvoeren, zodat we de product het beste kan presenteren.

Kwaliteit

Alles in 1 oplossing
Alles in 1 oplossing

We proberen het gebouw volledig te bekijken en zo de juiste oplossing voor het klimaat te bieden, het kan zijn alleen een airco installaties, of een airco en een lucht/water warmtepomp.

Alles in 1 oplossing

Waarom   Airco Master   F-gassen en BRL100 gecertificeerd is?

Met het F-gassen en een BRL100 certificaat laat een airco monteur zien dat hij volgens hoge kwaliteitsstandaarden werkt. Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid staan hierbij centraal.