Warmtepomp

Installatie en onderhoud

Tegenwoordig horen we bijna overal verhalen over warmtepomp, best veel mensen hebben geen idee wat dat ding exact doet, en daarom hebben mensen heel wat vragen zoals:
wat zijn de voor en nadelen? Doe ik het goed aan om een warmtepomp aan te schaffen, is het geschikt voor mijn huis? Wat kost het mij? Hoeveel energie heeft een warmte pomp nodig?
Voel vrij om Aircomaster te benaderen voor het verkrijgen van antwoorden voor al die vragen en nog ook een passend advies voor uwe woning, zelf hebben we goede ervaring met warmtepompen van Toshiba Estia, toch kunnen we ook andere merken leveren en installeren Zoals Daikin en LG.
Iedere huis heeft een andere situatie waardoor een advies moet op maat zijn en gerecht op dat betreffend huis, er is bijna geen standaard installatie, bij zo een warmtepomp komen heel wat bij kijken, daarom willen we graag iedereen voor zijn of haar situatie voorzien van de juiste informatie. schroom niet te bellen of mailen, zodat we vrijblijvend van juiste advies kunnen voorzien.

Installatie en onderhoud
Veiligheid
Veiligheid

AircoMaster neemt het aspect veiligheid heel serieus,  in een airco zitten er koudemiddelen in, die  gevaarlijk kunnen zijn en sommige zelfs brandbaar, daarom doen we de installatie  van een airco goed en veilig, door de leidingen te solderen, voorkomen we dat de installatie binnenhuis gaat lekken, we verwijderen de koppelingen bij de binnenuit en daarnaast zorgen we dat de installatie is voorzien van een geaard stopcontact.

Veiligheid

Duurzaamheid
Duurzaamheid

Duurzaamheid is ook een bewust zijn van het feit dat onze aarde een bijzondere plek is, en kunnen niet anders dan dat we rekening moeten houden met deze bijzondere plaats en rekening houdend met nieuwe generatie, die ook veilig en gezond op deze aarde mogen leven en van het leven genieten, neem we onze verantwoordelijkheid, door installaties te plaatsen die duurzaam zijn en door vakkundig installeren van de installaties, dragen we ons steentje erbij.

Duurzaamheid

Kwaliteit
Kwaliteit

Natuurlijk bieden we producten van verschillende fabrikanten, dat ieder eigen kwaliteit heeft, toch zijn we als AircoMaster ervan overtuigd, dat ook al is een product heel betrouwbaar, maar door een slechte installatie, kan dat product toch snel kapot gaan, daarom doen we er alles aan, om iedere installatie met veel zorg en aandacht te gaan uitvoeren, zodat we de product het beste kan presenteren.

Kwaliteit

Alles in 1 oplossing
Alles in 1 oplossing

We proberen het gebouw volledig te bekijken en zo de juiste oplossing voor het klimaat te bieden, het kan zijn alleen een airco installaties, of een airco en een lucht/water warmtepomp.

Alles in 1 oplossing

Waarom   Airco Master   F-gassen en BRL100 gecertificeerd is?

Met het F-gassen en een BRL100 certificaat laat een airco monteur zien dat hij volgens hoge kwaliteitsstandaarden werkt. Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid staan hierbij centraal.